7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Soğanlı yüzme havuzunun temeli atıldı

Osmangazi Belediyesi'nin Soğanlı Mahallesi'ne yapacağı Yavuz Hayri Köstem Spor Tesisleri'nin temeli atıldı. 3 bin 511 metrekare alan üzerine kurulacak olan yarı olimpik yüzme havuzu 1 trilyon 200 bin YTL mal olacak. 

Osmangazi Belediyesi'nin şehrin entin spor alanındaki alt yapı eksiklerini gidermek maksadıyla başlattığı "Her mahalleye bir tesis" projesi devam ediyor. Proje kapsamında hayırsever işadamı Hayri Köstem'den arsa takası yoluyla alınan alan üzerine yapılacak olan spor tesisleri Tesis, 4 ayda tamamlanarak, yılın 12 ayı hizmet verecek. Tesiste yüzme havuzunun yanı sıra, jimnastik ve fitness salonları, sauna, kafetarya, kondüsyon odaları, çok amaçlı salon, sporcular ve hakemler için duş ve soyunma odaları bulunacak. Çevresine koşu ve yürüyüş parkuru yapılacak tesisin altı da otopark olarak kullanılacak. 12.50x25 metre boyutlarında yapılacak olan havuzda 6 kulvar bulunacak. Havuzun ön tarafında ise dinlenme parkı yapacağı öğrenildi. 

4 yıl içinde 20'nin üzerinde spor tesisleri yaparak halkın hizmetine sunduklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, suyla ilgili olarak 4 ayrı tesisin de bu yaz ortasında tamamlanıp hizmete gireceğinin müjdesini verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2008 Çarşamba 13:06:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?