7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Sokak çocukları için foto ralli heyecanı

Bursa'da As Merkez Alışveriş Merkezi'nden başlayan "Foto Ralli 2008”e katılan ekipler hem yarıştı, hem eğlendi, hem de "Bursa Sokak Çocukları ve Uçucu Madde Bağımlıları İlk Adım Toplanma İstasyonu Hizmet Binası" için destek sağladı.
Hisar Lions, Çınar Lions ve Hisar Leo’nun organizasyonu ve As Merkez ile Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) sponsorluğunda hayat bulan “Foto Ralli 2008”, As Merkez’den başladı.


Kayıt geliri “Bursa Sokak Çocukları ve Uçucu Madde Bağımlıları İlk Adım Toplanma İstasyonu Hizmet Binası” inşaatı için kullanılan “Foto Ralli 2008”e katılan 60 ekip, birincilik için Bursa caddelerinde kıyasıya mücadele etti.
Şehrin 10 farklı noktasından çekilmiş fotoğrafları alan yarışmacılar 2 saat içerisinde hem fotoğrafların nereye ait olduğunu tahmin etmeye hem de bu noktalara ulaşarak, yarış hakemlerinden kart topladı.


As Merkez’deki varış noktasına ilk gelen ekip, Berna Deliorman ve takımı oldu. 118K Yönetim Çevresi 2. Bölge Başkanı Kubilay Aydın’ın elinden 1.’lik kupasını alan Deliorman, en büyük ödül olan dizüstü bilgisayarı da kazandı.
Orkun Şenyurt ve ekibi de 2.’lik kürsüsüne çıkmayı başardı. 4 adet otomobil lastiği kazanan Şenyurt ve ekibine 2.’lik kupasını Çınar Lions Kulübü Başkanı Suat Sapan takdim etti. “Foto Ralli 2008”in 3.’sü Erkan Yavuz ve ekibine ise kupasını Hisar Leo Başkanı Ali Bars sundu. Erkan Yavuz, 3.’lük kupasının yanı sıra 100 litre akaryakıtın da sahibi oldu. Bayanlar Kategorisi’nin 1.’si Huriye Sezer’e ise ödülünü Hisar Lions üyesi olan eşi Müjdat Sezer takdim etti.

iha
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2008 Pazar 16:29:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?