7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Sokak köpeğine bebek arabası

Bursa'da arka ayakları felçli sokak köpeğine, Bursalı bir hayvansever sahip çıktı.

Aşıları yapılıp kimlik çıkartılan köpeğe, doktor "Şanslı" adını koyarken, yürürken yaralanmasın diye bebek arabası alındı. "Şanslı", ithal protez takılana kadar bebek arabasıyla gezecek.

Edinilen bilgiye göre, Bursalı hayvansever Besim Sezgin (49), yürümekte güçlük çeken felçli sokak köpeğine sahip çıkarak örnek bir davranış sergiledi.

Arka ayakları felçli olduğu için yürüyemeyen köpeği, ilk olarak veterinere götüren Sezgin, aşılarını yaparak, kimlik çıkardı. Tedaviyi yapan doktor, sokak köpeğinin adını "Şanslı" koydu. Sezgin, yürürken ayaklarını yerde sürüdüğü için vücudu yaralanan sokak köpeğine bebek arabası aldı.

Bebek arabası almakta mecbur kaldığını ifade eden Sezgin, "Onu ilk bulduğumda içler acısı bir durumu vardı. Hemen veterinere götürdüm. Şuan tedavisi sürüyor. Arka ayakları tutmadığı için yürürken vücudu yaralanıyordu. O yüzden ona yeni bir bebek arabası aldım. İnşallah ilerleyen günlerde ithal protez takılacak ve bebek arabasından kurtulacak. Onu bebek arabasıyla gezdirirken gören herkes çok şaşırıyor. Pek çok turist onun fotoğrafını çekerek, duyarlılığımdan dolayı beni tebrik etti" dedi.

.
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2008 Pazar 11:28:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
recep bayat IP: 78.172.87.xxx Tarih : 28.04.2008 23:38:19

helal olsun. yüce rabbim mekanını cennet etsin.allah ne muradın varsa versin sayın abim alnından öpülecek insansın keşke herkez senin gibi duyarlı olsa.saygılarla