7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Sukaypark dolup taşıyor

Türkiye'nin ilk su kayağı tesisi olan Sukaypark, hava sıcaklıklarının yüksek olması nedeniyle vatandaşların akınına uğradı. 

Hava sıcaklıklarının 40 dereceyi bulduğu bugünlerde, sıcaktan bunalan Bursalılar, Türkiye'nin ilk su kayağı tesisi olan Sukaypark'a giderek hem serinledi, hem de su kayağı yapmanın zevkini çıkardı. Daha önce Türkiye'nin hiçbir yerinde su kayağı yapma imkânına sahip olamayanlar, Bursa'ya gelerek haftanın yedi günü deneyimli eğitmenler tarafından kablolu su kayağı yapma fırsatı buluyor. Her yaş grubundan insanın su kayağı yapabildiği tesislerde, herhangi bir aksiliğin yaşanmaması için bütün güvenlik önlemleri mevcut. Özellikle, cumartesi ve pazar günleri yoğun bir ziyaretçi akınına uğrayan Sukaypark tesisleri, su kayağı sporu yapmak isteyenlerin yanı sıra, güzel bir gün geçirmek isteyen vatandaşlara da ev sahipliği yapıyor. Son bir haftada yoğun ilgi gören Sukaypark, aynı zamanda ada, gölet, çocuk oyun parkı, yürüyüş ve koşu yolu, cafe ve restaurant gibi birçok etkinliğin bir arada gerçekleştirilebileceği bir yaşam merkezi olarak, ziyaretçilerin keyifli bir gün geçirmesini sağlıyor. Ayrıca, su kayağının yapıldığı gölün ortasında bulunan adada, düğün, nişan ve sünnetler yapılabiliyor. Özel günlerini değişik bir ortamda yaşamak isteyenler, sukaypark adasını tercih listelerinin başına koyuyor. 

"SU KAYAĞINDA ŞAMPİYONLAR BURADAN ÇIKACAK" 

Osmangazi Belediyespor'un Başkan Vekili Abdullah Karadağ, vatandaşların alternatif sporlar yapması ve su kayağı ile tanışmaları için yapılan Sukaypark'ın, yoğun bir ziyaretçi potansiyeline sahip olduğunu belirtti. Belediyespor olarak, bünyelerinde bulundurdukları spor branşlarına bir yenisini daha eklemekten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Karadağ, "Türkiye'de bir ilk olan su kayağı tesislerini Bursa'ya kazandırmak bize büyük bir gurur veriyor. Başkanımız Recep Altepe ve bizler, her zaman en iyisini Bursalılar'ın hizmetine sunmak için çalışıyoruz. Burada yapılan su kayağı sporu ile hem gençlerimiz spor yapacak, hem de Türkiye'nin ilk su kayağı tesisi diğer illerimize örnek olacak. Osmangazi Belediyespor olarak buradan şampiyonlar çıkarmayı hedefliyoruz" dedi. 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 16:59:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?