7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Sukaypark'ta büyüleyen su dansı

Bursa Milletvekili Hayrettin Çakmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin ile birlikte Osmangazi Belediyesi tarafından Çukurca Mahallesi’nde yapılan Sukaypark’ı gezerek, kendileri için yapılan gösteriyi hayranlıkla izledi. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 mahallenin kanalizasyon sorununun çözümlendiği altyapı çalışmalarını incelemek amacıyla Çukurca Mahallesi’ndeki törene katılan Çakmak ve Şahin, açılış sonrasında Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte Sukaypark’ı gezdi. AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın’ın da katıldığı gezide su ile dans eden profesyonel su kayakçılarının gösterileri nefesleri kesti. Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Bursa’ya uluslararası spor tesisi kazandıran Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe’yi tebrik etti. 

Başkan Şahin, Bursa’nın yerel yönetimler tarihindeki en başarılı dönemini yaşadığını belirterek, “Büyükşehir belediyemiz, diğer ilçe belediyelerin yatırımlarıyla Bursa artık makus talihini yendi. Her alanda Bursa kabuk değiştiriyor. Hizmet çıtası yükseldi. Çıtayı yükselten biziz, bu çıtayı aşacak olanda yine bizleriz” dedi. Altepe de Çakmak ve Şahin’e ekim ayında Bursa’da düzenlenecek Avrupa Kablolu Su Kayağı Şampiyonası hakkında bilgi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2008 Cuma 16:49:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?