8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Sünnet şöleni renkli geçti

Bursa'nın Güzelyalı Belediyesi ve Burgazspor Kulübü tarafından düzenlenen geleneksel sünnet şöleni kapsamında 30 çocuk sünnet ettirildi. Güzelyalı Belediyesi Sağlık Merkezi'nde Üroloji Uzmanı Opr. Dr. Halis Barlas ve ekibi tarafından yapılan cerrahi müdahalede çocuklar, erkekliğe ilk adımı attı.


Geleneksel Sünnet şöleni kapsamında sabah saatlerinde aileleriyle birlikte sağlık merkezine gelen çocuklara sünnet edildikten sonra Beraat Kandili dolayısıyla cantık ve ayran ikramında edildi.


Aileler, çocuklarını hijyenik bir ortamda sünnet edilmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, Güzelyalı Belediyesi ve Burgazspor Kulübü yöneticilerine teşekkür etti.


Güzelyalı Belediyesi ve Burgazspor Kulübü Başkanı Selçuk Mutlu ise, rutin belediyecilik döneminin geride kaldığını belirterek, sosyal ve kültürel anlamda belediyecilik hizmetleri vermeye çalıştıklarını söyledi.

Bu yıl kendilerine müracaat eden 30 çocuğun erkekliğe ilk adımını atmalarına vesile olduklarını içir mutlu olduklarını söyleyen Mutlu, "Bu miniklerimiz için sünnet şölenini de 29 Ağustos Cuma günü Göynüklü Köyü yolu üzerinde bulunan belediyemize ait Mesire Alanı'nda yapacağız. Akşamına ise çocuklarımızı Güzelyalı Yat Limanı'nda Cihan Yıldız'ın vereceği konserle eğlendireceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2008 Cumartesi 18:23:30
Güncelleme :16 Ağustos 2008 Cumartesi 18:29:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?