7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Şüpheli paketten domates çıktı!

Bursa'da bir PTT şubesinin önünde unutulan paket paniğe yol açtı. Fünyeyle patlatılan paketin içinden elma, ekmek ve domates çıkarken, vatandaşlar da rahat bir nefes aldı.

Bursa'da Osmangazi Metro İstasyonu yanındaki PTT şubesinin önünde şüpheli bir paket gören vatandaşlar, durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şubenin etrafını güvenlik çemberine aldıktan sonra bomba imha uzmanlarına haber verdi.

Güvenlik çemberinin içine sinyal engelleyicinin yerleştirilmesi dikkat çekerken, çevrede bulunan bazı vatandaşlar meraklı gözlerle çalışmayı izledi. Bazıları olay anını cep telefonlarına kaydederken, polisin uyarılarına rağmen güvenlik
çemberine yakın duran bir simitçinin ağır hareketlerle geri çekilmesi dikkat çekti.

Kısa sürede PTT şubesine gelen ekip, paket üzerinde inceleme yaptı. Alınan güvenlik önlemlerinin ardından paket fünye ile patlatıldı. Patlamanın ardından PTT şubesinin camları kırılırken, bomba imha uzmanının tehlikeli bir durum olmadığını söylemesinin ardından vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Paketin içinden ise elma, ekmek ve domates çıktı. İkinci bir patlamanın olabileceğini düşünmeyen vatandaşlar, olay yerine girmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Camları kırılan PTT şubesi geçici olarak hizmete kapanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 19:02:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?