8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Tacizci dedeye 15 yıl hapis istemi

Bursa'da bir markette alışveriş yapan 11 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunması güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen 78 yaşındaki 11 çocuk babası şüpheli hakkında, 15 yıldan az olmamak üzere hapis talebiyle dava açıldı. 

36 torunu olduğu öğrenilen adamın, marketten peynir alan küçük kızı takip edip gittiği simitçide de taciz ettiği ortaya çıktı. 

Edinilen bilgiye göre, şehir merkezindeki bir marketten peynir almaya giden 11 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunması güvenlik kamerası tarafından görüntülenen 78 yaşındaki L.Y. hakkındaki soruşturma bitti. Markette kasa sırasındaki görüntülerinde, taciz ettiği kızın arkasından giderken para üstünü almayı bile unuttuğu görülen yaşlı adamın, kızı marketten sonra gittiği simitçide de taciz ettiği ortaya çıktı. 

Savcılık, eski müzisyenlerden olduğu öğrenilen yaşlı sanık hakkındaki iddianamesini tamamladı. "Mağdurun beden ve ruh sağlığını bozacak şekilde cinsel istismar" suçundan 15 yıldan az olmamak üzere cezalandırılması istenen L.Y. hakkında 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı. Olaydan sonra psikolojisi bozulan küçük mağdurenin eşinden boşanan annesi ise duruşmaya müşteki olarak katılacak. 

Osmangazi araştırma ekiplerinin geçtiğimiz günlerde evine yaptığı şok baskınla yakaladığı L.Y., kırmızı mendili ile kravatı, altın saati ve fötr şapkasıyla sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 11:31:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?