7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Tacizciyi kalbinden bıçakladı

Bursa'da bir kadın, yolda yürürken kendisini ve yanındaki kız kardeşini taciz ettiğini iddia ettiği genci kalbinden bıçakla yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde merkez Osmangazi ilçesine bağlı Çatalfırın Mahallesi Altıparmak Caddesi üzerinde meydana geldi. 3 yıl önce eşinden ayrılan Nazan A. (31), kardeşi Yasemin A.'yı da (25) yanına alarak iş başvurusu için şehir merkezine geldi.

Bu sırada Ataevler Mahallesi'ndeki bir kuaför salonunda çalışan Bilal K. (26), bir restoranda yemek yiyip Bursaspor ile Ankaragücü arasında oynanan maçı izlemek için stadyuma doğru yürümeye başladı. İki bayan ve kuaför genç, Fomara Meydanı'nda çarpışınca tartışma çıktı.

Yoldan geçerken koluyla kendilerini taciz ettiğini iddia ettiği Bilal K.'ye bağıran abla-kardeş, genç adamla yol ortasında kavga etmeye başladı. İddiaya göre Bilal K., üzerine yürüdüğü bayanlardan Nazan A.'yı yere düşürdü, Yasemin A.'yı da tutup darp etmek istedi. Yere düşen abla Nazan A.'nın 3 yıldır yanında taşıdığı kelebek bıçağını çantasından çıkarıp Bilal K.'nın kalbine sapladığı öne sürüldü.

Ağır yaralanan Bilal K. kanlar içerisinde yere yığıldı. Yapılan bıçaklı kavga ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, abla-kardeşi suç aleti bıçakla birlikte yakaladı. Olay yerine çağrılan 112 ambulansıyla Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bilal K. ise hayati tehlike kaydıyla yoğun bakıma alındı. Gözaltına alınan abla Nazan A., Emniyet Müdürlüğü'ne getirilirken kardeşinin olayla alakasının olmadığını, Bilal K.'yı kendisinin yaraladığını söyledi. Zanlı Nazan A.,"Taciz etti, bıçakladım. Tekrar olsa yine bıçaklarım" dedi.

Polis olayla alakalı soruşturma başlatırken, zanlı konumundaki iki kardeşin bugün adliyeye çıkarılacağı belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 12:08:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?