8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Tamirciye faturayı kurşunla ödedi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, tamir ettirdiği aracına çıkarılan 700 YTL'lik faturayı çok bulan bir şahıs, iş yeri sahibini silahla yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, Küçük Sanayi Sitesi metal işleri bölümündeki oto tamircisine araç bırakan şahıslar, tamiri biten otomobili almak için iş yerine gitti.

700 YTL tutarındaki tamir ücretini çok bulan ve ancak yarısını ödeyeceğini söyleyen müşteri ile iş yeri sahibi arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından otomobil sahibi aracını almadan iş yerinden ayrıldı. Kısa bir süre sonra 3 arkadaşıyla birlikte geri gelen şahıs, iş yerinde rastgele ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucunda iş yeri sahibi Yavuz Sarıoğlu (32) sağ bacağından yaralandı. Sarıoğlu, olay yerine gelen 112 ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinde inceleme yapan İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaya karışan şahısları aramaya başladı. Yapılan çalışma sonucunda araç sahibi Özgür A. ile Cengiz Ç. isimli şahıs gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şahıslardan Cengiz Ç. serbest bırakılırken, Özgür A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 17:04:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?