7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Taraftar grubundan tepki!

Bursasporlu taraftar grubu Teksas Fan Kulübü, Trabzonspor maçında yönetimi istifaya çağıran taraftarlara tepki göstererek, yönetimin arkasında olduklarını vurguladı.

Trabzonspor maçında bir grup taraftarın yönetimi istifaya çağırmasına tepki gösteren Bursasporlu taraftar grubu Teksas Fan Kulübü tarafından yapılan açıklamada, "Yönetimi istifaya davet eden taraftarlarla hiçbir ilgimiz yoktur. Yönetim kurulumuzun arkasındayız. Bursaspor'un gerçek kimliğine bürünüp sahaya çıktığı zaman nasıl bir futbol oynayacağını hepimiz gördük. Futbolcularımız yeterki sahada oynasınlar ve mücadele etsinler" denildi.

Teknik Direktör Güvenç Kurtar'a yapılan eleştirilerin ise haklı bulunduğunun belirtildiği açıklamada, "Bursaspor seyircisi futboldan ne kadar anladığını dün bir kez daha göstermiştir. 'Sercan Yıldırım hazır değildi' deniyor. Bir futbolcu nasıl olur da hazır olmaz. Kırmızı kart cezalısı olması o futbolcunun hafta içinde antrenman yapmayacağı anlamına gelmez. Güvenç Kurtar, bu takımın temel direkleriyle oynamamalı ve Bursa seyircisinin sesine de kulak vermelidir" ifadeleri kullanıldı.

Trabzonspor taraftarlarının tribünde kontenjanlarını aşmasına da tepki gösteren Yeşil-beyazlı taraftarlar, yönetimin bu durumda hiçbir suçu ve sorumluluğunun olmadığını, suçun başka mercilerde aranması gerektiğini dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2008 Pazar 14:55:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?