7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Taraftara centilmenlik çağrısı

Bursaspor Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, taraftarların Galatasaray karşısında takımlarını fair-play çerçevesinde desteklemesini istedi.


Bursaspor'un lige çok iyi bir başlangıç yaparak lige renk kattığını anlatan Çavuşoğlu, "Camiamızın Bursaspor çevresinde daha çok kenetlenerek desteklerini arttırması ile birlikte özlenen Bursaspor'un çok yakında lige damgasını vuracağından kimsenin şüphesi olmasın. Bu hafta ligin zirvesinde çok önemli bir maça çıkıyoruz. Bu karşılaşmada taraftarlarımızdan centilmenlik çerçevesinde takıma zarar vermeden tribün şovları ve destek bekliyoruz" dedi.

Sivasspor ve Kocaelispor maçlarında tribünlerde meydana gelen olaylardan dolayı 2. ihtar ve kırılan koltuklardan dolayı da kulübe cezaların geldiğini hatırlatan Çavuşoğlu, "Bu olayların tekrarlanması halinde 50 bin YTL ile 100 bin YTL para cezasının ardından yine saha kapatma cezası ile karşı karşıya kalacağımızdan dolayı, takımı motive edecek tezahüratların dışında bütün olumsuzlukların Bursaspor Kulübü`nü sıkıntıya düşüreceğinin bilinmesi gerekmektedir" diye konuştu.

"HAKEME GÜVENİYORUZ"
Galatasaray maçını yönetecek olan Hüseyin Göçek'in adaletli ve adil bir maç yöneteceğinden hiçbir şüphelerinin olmadığını kaydeden Çavuşoğlu, "Müsabaka esnasında verilen tüm kararlara saygı duyulması gerektiğini, hakem camiası ile Bursaspor'un problemsiz bir sezon geçirmek dileğinde olduğumuzu kamuoyuyla paylaşmak isteriz. Bursaspor'a verilebilecek her türlü maddi ve manevi zarar verenlerin ne şekilde olursa tüm şehir olarak karşı duracağımızın da bilinmesi gerekmektedir" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2008 Cuma 17:53:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?