7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Taraftardan büyük jest

Bursaspor'da Beşiktaş maçı öncesi Yeşil-beyazlı taraftarlardan teknik heyet ve futbolculara büyük bir jest geldi. Yeşil-beyazlı taraftarlar, akşam antrenmanı öncesi ellerinde meşalelerle Özlüce Tesisleri'ne gelerek, teknik heyet ve futbolculara moral verdi. "Beşiktaş'ı yenmeyen Bursalı değildir" tezahüratlarında bulunan taraftarlar, futbolcularla pasta kesti.

Teknik Direktör Güvenç Kurtar, taraftarlara hitaben yaptığı konuşmada, Beşiktaş maçının önemini bildiklerini belirterek, "Öncelikle antrenmana gelerek bize destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Pazar günü de tribünlerin dolu olacağına inanıyorum. Bizim de hedefimiz 3 puan. Başka bir sonuç düşünmüyoruz. İnşallah sizin de desteğinizle sahadan sevinerek ayrılan taraf biz olacağız" dedi.

'Beşiktaş'ı yenmeyen Bursalı değildir' şeklinde tezahüratlar yapan Yeşil-beyazlı taraftarlar ise, teknik heyet ve futbolcularla görüştükten sonra yaptıkları açıklamada, "Pazar günü tribünleri doldurup, takımımızı 90 dakika boyunca destekleyeceğiz. Bu maç camiamız için büyük önem taşıyor. Galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz" diye konuştular.

Daha sonra futbolculara baklava ikram eden ve çiçek veren taraftarlar, meşale ve sis bombaları yaktıktan sonra, bir süre daha tezahürat yaparak tesislerden ayrıldı. Öte yandan kuruluşunun 15. yıldönümünü kutlayan Bursaspor Taraftarlar Derneği'nin Başkanı Mesut Ağrak ve dernek yöneticileri, kaptan Yusuf Şimşek ile beraber pasta kestiler.

iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 23:52:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?