7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Tarkan'a pet şişe yağmuru!

Bursa'da yaklaşık 10 bin kişiye konser veren Megastar Tarkan, sahneye geç çıkınca binlerce hayranı tarafından yuhalanıp pet şişe yağmuruna tutuldu.

As Merkez otoparkında düzenlenen ve saat 21.00'de başlaması planlanan konser, 21.40'da başladı. Megastar'ı dinlemek ve izlemek için gelen binlerce kişi sanatçının zamanında çıkmaması üzerine sahneye pet şişe yağdırdı. Sahneye atılan pet şişeleri güvenlik görevlileri hızla topladı.

Tepkilerin artması üzerine Megastar Tarkan, hemen konserine başladı. Binlerce seyircinin ıslıkları ünlü sanatçının sahneye çıkmasıyla birlikte coşkuya dönüştü. Yeni ve eski albümlerinden parçalarını konser alanını dolduran hayranları için seslendiren Tarkan, her şarkısının sonunda uzun süre alkışlandı. Tarkan'ı dinlemek üzere konsere gelen binlerce kişi hareketli parçalarda yerinde duramadı.

Megastar'ın sesinin ve sahne performansının yanında ışık ve görüntülerle yapılan görsel şovlar da izleyenlerin nefeslerini kesti. Sahnede şarkı söylediği sırada üzerine pet şişe atılan Tarkan, "Lütfen şişe atmayın. Ben size sevgimi gönderiyorum siz şişe atıyorsunuz" şeklinde tepki gösterdi. Sahneye siyah bir elbise ile çıkan Tarkan, şarkı aralarını fırsat bilerek 3 kez elbisesini değiştirdi. Son olarak "Dilli Düdük" isimli parçasını seslendiren Megastar, hayranlarına el sallayarak sahneye veda etti.

Öte yandan ailesinden gizli olarak konsere gelen genç kıza otomobil çarptı. Konser alanı girişinde meydana gelen kazada genç kızın başı yaralandı. Ailesinin korkusundan tüm tedavi isteklerini ret eden genç kız, jandarma ekipleri tarafından ikna edilmeye çalışıldı.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2008 Cumartesi 10:53:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gamze IP: 78.172.92.xxx Tarih : 4.08.2008 13:01:44

ya tarkanmış peh!!saygısızlık yaptığı.özel tahsis edilmiş uçaktan dolayı mı geç kalmış acaba?gerçi tarkan ya o şimdi bunu da cevaplamaz.ne megastar ama.büyütmeyin gözünüzde.bi zilli mi dilli mi düdükle megastar olumaz.herkes işine baksın...