7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Tartışırken kalp krizi geçirip öldü

Bursa'da bir kişi, bahçe duvarı yüzünden komşusuyla tartışırken fenalaşarak hayatı kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde, merkez Yıldırım ilçesi, Ortabağlar Mahallesi, Aydoğdu Caddesi, Serçe Sokak üzerinde meydana gelen olayda Cemal Koca (70), bahçe duvarı yüzünden komşusu Hıdır D. (43) ile tartıştı. Tartışma sırasında birden bire fenalaşarak yere yığılan yaşlı adam için ambulans çağrıldı. Sağlık ekipleri Koca'nın olay yerinde öldüğünü tespit ederken, kavga ihbarı üzerine olay mahalline gelen polis inceleme başlattı. 

Kalp krizi geçirerek öldüğü sanılan Koca'nın yakınları tartıştıkları komşularından şikayetçi olurken, savcılık otopsi yapılamasına karar verdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2008 Salı 19:51:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serpil koca IP: 78.173.169.xxx Tarih : 25.06.2008 16:05:36

KOCA ailesi olarak amcamızın vefatından dalayı büyük bir üzüntü içindeyiz.ama gazetenizdeki yazının eksik olduğunu düşünüyorum.sorun sadece bahçe duvarı değil para uğruna insanların sağlığını hiçe sayıp baz istasyonu yaptıran ve rahmetli amcamız dahil tüm komşularından tepki almasına karşın ortalıkta külhanbeyi dolaşan bir adam var karşımızda.Bu bilgiler ışığında yazınızı yazmanızı beklerdim.