7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

'Tecavüze yeltenirlerken beni dövdüler'

Bursa’da, camını kırarak yalnız yaşadığı evine girip, kendisine tecavüz etmeye kalkışan 24 yaşındaki Erkut P. ile 25 yaşındaki Fettullah A.’nın elinden güçlükle kurtulan 94 yaşındaki Cemile S., yaşadığı travmanın etkisinden kurtulamadı. Çok korktuğunu belirten Cemile S., “Tecavüze yeltenirken beni çok dövdüler. Her tarafıma vurdular. Canım çok acıyor” diye konuştu.

Pencere camını kırıp içeri giren saldırganlar, Cemile S.'ye tecavüze kalkıştı. Cemile S. bağırmasın diye saldırganlardan biri ağzını kapatırken diğeri tecavüz etmeye çalıştı. Ancak Cemile S.'nin direnmesi üzerine paniğe kapılan saldırganlar kaçtı. Cemile S.'nin komşularından yardım istemesi üzerine ortaya çıkan olayla ilgili araştırma yapan polis, evde zanlılardan birinin Cemile S.'ye zaman zaman oğluyla yiyecek gönderen Berrin P.’nin oğlu Erkut P.'nin düşürdüğü SSK kimliğini buldu. Annesinin yaptığı yiyeceği birçok kez yaşlı kadının evine götüren Erkut P.’nin ifadesinden sonra suç arkadaşı Fettullah A. da polis tarafından yakalandı. Dün gece adliyeye sevk edilen zanlılar, ‘tecavüze yeltenme’, ‘konut dokunulmazlığının ihlali’ suçlarından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Karakolda ifade verdikten sonra evine dönen Alemdar Mahallesi’nin ‘Cemile Ninesi’, yaşadığı olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. DHA muhabirine konuşan Cemile S., bu kişilerin gece evinin hemen önünde alkollü içki içtiğini belirterek şunları söyledi:

“Bağırarak konuşuyorlardı. Gecenin bir saattin de camı kırarak evime girdiler. Işıklar sönmüştü. Çok korktum. Ağladım. Sonra biri pantolonunu çıkarıp üzerime atladı. Diğeri ellerimi tutup, ağzıma yastık dayadı. Direndim, bağırdım. yapmayın dedim. Gözleri dönmüştü. Hem tecavüz etmek istiyorlar, hem de beni dövüyorlardı. Yüzüme, karnıma çok vurdular. Hala her yanım ağırıyor. Bana tecavüz etmek için pantolonunu çıkaranı daha sonra tanıdım. Komşumuzun oğluydu. Kimliği düşürmese yine onu yakalatırdım.”

Çocukları tarafından dinlenmesi için Balıkesir’in Bandırma İlçesi'ne götürüleceğini belirtilen Cemile S. zanlılardan şikayetçi olduğunu da vurguladı, dönünce mahalle sakinlerinin kendisine sahip çıkmasını istedi.

DHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2008 Pazartesi 16:28:04
Güncelleme :21 Nisan 2008 Pazartesi 16:34:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?