7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Tek göz odada 7 çocuğuyla yaşıyor

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, kocasını 4 ay önce bir trafik kazasında kaybeden Şahize Aksoy, 7 çocuğuyla tek göz odalı bir evde yaşam mücadelesi veriyor. 

Gemlik ilçesinin Dinçer Mahallesi'ndeki tek odalı bir evde yaşam mücadelesi veren Aksoy ailesi, kendilerine uzanacak bir yardım eli bekliyor. Dini nikahlı eşini 4 ay önce trafik kazasında kaybeden 32 yaşındaki Şahize Aksoy, 7 çocuğuyla birlikte zor şartlarda yaşam mücadelesi veriyor. Komşularının ve Kaymakamlık kanalıyla aldığı yardımlarla geçindiğini söyleyen Aksoy, "2003'te Diyarbakır'dan Gemlik'e geldik. İnşaat işlerinde çalışan eşim, geçirdiği bir trafik kazasında hayatını kaybetti. En büyüğü 14, en küçüğü ise 5 yaşında olan 7 çocuğumla tek başıma kaldım. Aylardır kirayı ödeyemiyorum. Ev sahibi de çıkmamızı istiyor. Tek odalı bile olsa evimden ayrılmak zorunda kalacağım" dedi. 

Çocuklarından Hatice ve Ümit'in hasta olduğunu da söyleyen anne Aksoy, "Çocuklarımın bu halini görmeye dayanamıyorum. Bu evden çıkarsak biz ne yaparız? Doktora gidecek paramız yok. Diyarbakır'da bulunan anne ve babamın dışında kimsem yok. Ailemin de durumu yok. Bana oraya dönmem durumunda çocuklarıma bakamayacaklarını söyledi. Çocuklarım hasta olmasa çalışacağım ancak onların bana ihtiyacı var" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 15:53:41
Güncelleme :26 Eylül 2008 Cuma 15:58:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?