8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Tinerci genç ölü bulundu

Bursa'da metruk binada tinerci bir gencin cesedi bulundu. Kardeşi tarafından ölü olarak bulunan gencin boynunda darp izlerine rastlandı.

Edinilen bilgiye göre, Yıldırım ilçesi Eğitim Mahallesi'nde oturan Levent Kars (30), 3 gün önce evinden ayrıldı.

Bir süredir evine dönmeyen genci kardeşi Vedat Kars aramaya başladı. Eski mahalleleri Gaziakdemir'e gelen Vedat Kars, yıkılmış tabakhanelerin bulunduğu alanda abisini aramaya başladı.

Gaziakdemir Mahallesi Altın Sokak üzerindeki kullanılmayan binaya giren Vedat, abisinin cesedi ile karşılaştı. Olay yerine gelen gencin annesi ve babası sinir krizleri geçirdi. Gencin uzun süredir tiner kullandığı ve dün bulunduğu binanın yanındaki bir oto tamircisinden tiner istediği öğrenildi. 3 gün önce evinden ayrılan Levent Kars'ın Ertuğrulgazi Polis Merkezi'nde ise kayıp müracaatı olduğu bildirildi.

Gencin olay yerine gelen babası ise 112 ambulansı tarafından tedavi edilerek sakinleştirildi. Olay yerine gelen Osmangazi Belediyesi doktoru ve polis ekipleri gencin boynunda darp izlerine rastladı. Polis ekipleri gencin öldürülüp atılmış olabileceğinin üzerinde dururken, Olay Yeri İnceleme ekipleri ceset üzerinde uzun süre araştırma yaptı.

Levent Kars'ın en son dün görüldüğü ve tinerciler ile birlikte yıkılmış tabakhanelerin içinde kaldığı öğrenildi. Mahallede oturan vatandaşlar ise tinercilerden bıktıklarını ifade ettiler. Ellerinde bıçaklarla, sokak aralarında gezdiklerini ifade eden mahalle
sakinleri, "Gece kapılarımızın önüne kadar gelip bizi rahatsız ediyorlar. Belediye, valilik ve emniyet müdürlüğüne bu konu hakkında şikayette bulunduk. Şu ana kadar kimse gelip ilgilenmedi. Gece çocuklarımızı, eşimizi bakkala dahi gönderemiyoruz. Lütfen bu konuya çare bulunsun" dedi.

Polis ekipleri olayla alakalı soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2008 Pazar 18:13:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?