7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Toroğlu'na bin YTL'lik tazminat

Bursa'daki Teksas Fan Club üyeleri, bir televizyon programında Bursaspor taraftarlarına hakaret içeren sözler söylediği iddia edilen Erman Toroğlu hakkında bin YTL'lik manevi tazminat davası açtı.

Edinilen bilgiye göre, Teksas Fan Club üyeleri adına Bursaspor taraftarlarından Ömer Faruk Sönmez, arkadaşı Batu Demartaş ile birlikte geldiği adliyede spor yorumcusu Erman Toroğlu hakkında Sulh Hukuk Mahkemesi'ne bin YTL'lik tazminat davası açtı.

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu'nun programında şehre ve Bursa halkına alenen hakaretlerde bulunduğunu iddia eden Sönmez, "Kendisinin, 'Bursaspor taraftarları hastaneliktir', 'Psikolojik tedaviye ihtiyacı vardır', 'Çok kolay satılıktırlar', 'Devamlı saldırıyorlar', 'Bu taraftar takımının anasını ağlatır', 'Bu taraftarlar kendi kuyruğunu yiyen timsahlardır' şeklinde bir sürü hakaret içeren sözleri bulunmaktadır. Davalının bu beyanatı, beni ve Bursalılar ile Bursaspor taraftarlarını manevi yönden üzmüştür.
Toroğlu, pervasızca ve hiç hak etmediğimiz şekilde bize bu hakaretlerde bulunulmuştur. Bu sebeple davalı Toroğlu'ndan fazlaya dair hakkım gizli kalmak şartıyla şimdilik bin YTL'lik manevi tazminatın yasal faizi ile birlikte tahsilini istiyorum" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2008 Çarşamba 10:38:18
Güncelleme :17 Aralık 2008 Çarşamba 10:43:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?