7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Trafik faciası: 4 ölü, 4 yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kamyonetin otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Oylat Kavşağı'nda dün gece 23.30 sıralarında meydana gelen kazada, Aşağıballık köyünden gece vardiyasına giden 5 kişiyi taşıyan Muzaffer Öz yönetimindeki 16 Y 6076 plakalı otomobil ile İnegöl'den Mezit köyüne giden Recai Gözütök yönetimindeki 16 Y 5451 plakalı kamyonet çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Muzaffer Öz (38), araçta bulunan Zülküf Aslan (39) ve Selahattin Yıldız (38) olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve mesaiye yetişmeye çalışan hastanenin özel güvenlik görevlisi Tuncay Memiş (23) ise bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada yaralanan Kenan Ara ile devrilen kamyonetin sürücüsü Recai Gözütak (43) ve kamyonette bulunan Kemal Gözütok (28) ile Selman Gözütok (22) hastanede tedavi altına alındı. 

Olayla ilgili bölge trafik ekipleri ile jandarma geniş çaplı araştırma başlatırken, araçta sıkışan cesetler İnegöl İtfaiyesi kurtarma ekiplerince çıkarıldı. Mesaiye yetişmek isteyen 4 arkadaşın ölümü Aşağıballık köyünü yasa boğarken, çalıştığı hastanede hayatını kaybeden Tuncay Memiş'in mesai arkadaşları da gözyaşlarına boğuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2008 Salı 10:32:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?