7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Trafik kazası: 27 yaralı

BURSA'nın Orhangazi İlçesi'nde yolcu taşıyan minibüsle, otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1'i ağır olmak üzere toplam 27 kişi yaralandı.

Kaza dün saat 18.00 sıralarında Yeniköy yolu Mavi Köprü Mevkii'nde meydana geldi. Yeniköy'den Orhangazi'ye giden Reşat Girgin yönetimindeki 16 VS 735 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkıp karşı yönden gelen ve Yeniköy'e yolcu taşıyan 23 yaşındaki Onur Çevik yönetimindeki 16 VL 809 plakalı minibüse çarptı. Kaza sonrası ortalık savaş alanına dönerken, 1'i ağır toplam 27 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralılara ilk müdahaleyi 112 Acil yardım ekipleri yaptı. Yaralılar ambulanslarla Orhangazi, Gemlik ve Bursa Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedaviye alındı.

Kazada otomobilde bulunan Sercan Girgin'in durumunun ağır olduğu öğrenilirken, minibüste bulunan sürücüler Reşat Girgin, Onur Çevik, minibüsteki yolculardan Sedat Kızmaz, Mustafa Erat, İsmail Özay, Orhun Davulcu, Muazzez Acarlar, Havanur Eroğlu, Nuri Karamete, Adem Cengiz, Suat Kılıç, Yusuf Karaman, Ünver Akdağ, Bedriye Akdağ, M.Emin Çetinkaya, Hikmet Soykan, Cihan Taştan, Nuray Şakar, Nilgün Beşeoğlu, Sevcan Acar, Nisa Yağmur, Sezer Acar, Serkan Acar, Sezgin Kalkan, Ömer Karaoğulları ve Nilay İpek çeşitli yerlerinden yaralandı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2008 Cuma 14:15:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
elif hastürk IP: 88.245.216.xxx Tarih : 9.08.2008 00:30:11

umarım herkez bundan sonra daha dikkatli olur.her ne kadar bunu hepimiz bunu canı gönulden ıstesekte bunu uygulmaıyoruz lütfen bundan sonra daha dıkkatlı olalım ve aracımızda can tasıdığı da unutmayalım.sercan nolur aramıza dön