7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Trafik kazası: 5 yaralı

Bursa'da bir minibüsle otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı. Kazaya karışan özel otomobildeki avukat ve eşi, açılan hava yastıkları sayesinde ölümden döndüler. 

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 08.30 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Ertuğrul Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'nde meydana geldi. Bir firmaya ait işçileri taşıyan Zihni Vatansever (30) idaresindeki 16 CED 55 plakalı minibüs ile avukat Özer Yavuz (32) yönetimindeki 16 CAV 74 plakalı özel otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan avukat Özer Yavuz ve eşi Gülşen Yavuz açılan hava yastıkları sayesinde kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, minibüs şoförü Zihni Vatansever araç içinde sıkıştı. 

Kazanın ardından olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri, araç içerisinde sıkışan sürücüyü kurtarmak için seferber oldu. Kısa bir süre sonra sıkıştığı yerden çıkartılan Vatansever ile avukat Özer Yavuz, eşi Gülşen Yavuz, işçiler Lemi Menteşli ve Mustafa Kaya, ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Kaza sonrasında hurdaya dönen iki aracın da fren izinin bulunmaması ise dikkat çekti. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2008 Salı 11:27:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?