7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

TSO'dan kalite semineri

Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası ve Bursa Türk Standartları Enstitüsü’nün işbirliği ile iş adamlarına kalite semineri verildi. 

Hande Otel'de yapılan seminere Kaymakam Adem Saçan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Gültaş, Belediye Başkanı Hayri Öztetikler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadi Kurtulan ile çok sayıda oda üyesi katıldı. Kaymakam Saçan, "İlçedeki OSB bölgesinin yerinin doğru bir seçim olduğunu düşünüyorum. Bu seçimi yapan eski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Kadir Hoşgör ve yönetimine teşekkür ediyorum. İlçemiz yakın bir gelecekte Bursa'nın cazip yerlerinden birisi olacak. Projesi tamamlanarak ihaleye çıkartılan otobanın OSB'nin hemen yanından geçmesi bizim için avantajdır. Sanayileşmede olmazsa olmazlardan birisi de kalitedir, sanayici ve yatırımcıyı yakından ilgilendiren bu konu ile ilgili düzenlenen seminere konuşmacı ve dinleyici olarak katılanlara teşekkür ediyorum" dedi. 

Mustafakemalpaşa TSO’nun düzenlediği seminere konuşmacı olarak katılan Ömer Eyyupoğlu, 'Kat yönetim sistemindeki hazırlık çalışmaları’, ‘TSE Hizmet Alanları’, ‘Yönetim Sistemleri ve Uygulamanın İşletmelere Faydaları’, ‘Maliyet Yaklaşımı’, ‘Sürekli İyileştirme Yaklaşımı’, ‘Rekabet ve Rekabette Yönetim Sistemlerinin Rolü’ ile ‘Belgelendirme Yol Haritaları’ konu başlıkları hakkında bilgiler verdi. Özgür Özkan ise TSE'de kalibrasyonun önemini vurguladı. Son olarak ‘Üretimde Kalitenin Önemi’ hakkında bilgiler veren TSE Bursa İl Müdürü Mustafa Karaman, kalitenin merkezinde insan olduğunu ve bunu takibende motivasyon ve başarının geldiğini aktararak, kalitenin bir gelecek olduğunun altını çizdi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2008 Perşembe 17:28:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?