7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Turgut'un BUSKİ ve TEDAŞ isyanı

Bursa'nın Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Turgut, yaptıkları yol ve asfaltlama çalışmalarının BUSKİ ve TEDAŞ tarafından kasıtlı olarak baltalandığını öne sürdü. 

Asfaltlandıktan sonra yeniden kazılan yolları gösteren Başkan Mehmet Turgut, "Kamuoyu tüm yanlışları Gemlik Belediyesi'ne mal ediyor. Halbuki bizim çalışmalarımız BUSKİ ve TEDAŞ tarafından kasıtlı olarak imha ediliyor. 

BUSKİ su hatlarını döşedik diyor, biz de yolu asfaltlıyoruz, sonra bize 4-5 metrelik ana bağlantıyı yapmadıklarını ifade ediyorlar. Harcanan emekler, yatırımlar boşa gidiyor. Bu ülkenin parasını, emeğini heba ediyorlar. Aynısını TEDAŞ da yapıyor. Kazdıkları yeri kapatmıyorlar. Biz yapıyoruz, onlar bozuyor. Yolların delik deşik olmasının sebebi bu iki kurumdur" dedi. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin başta olmak üzeri ilgili kurumların yetkilileriyle defalarca görüştüğünü, ancak bu meseleye çare bulamadığını belirten Turgut, "Bu yapılanlar Gemlik Belediyesi ve Gemlik halkı üzerine oynanan çirkin bir oyundur. Bu ihanettir. Bunu yapanlar haindir. Devletin, milletin, belediyenin parasına, emeğine yazıktır. Bizim çalışmalarımızı sabote etmektir. Bize bitirdik diyerek, sonradan tüm yapılan çalışmaları boşa çıkarıyorlar, asfaltlanan yollarımızı yeniden kazıyorlar" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 15:14:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?