7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Türk Kızılayı fakirleri unutmadı

Türk Kızılayı Bursa Şubesi, kentte tespit ettiği çok sayıda fakir ve muhtaç aileye, Ramazan ayı boyunca gıda ve giysi yardımı yapacak. 2 bin adet gıda paketi ile çok sayıda giysinin dağıtılacağı yardım kampanyasında, istedikleri oyuncaklara sahip olan çocukların mutluluğu gözlerinden okundu. 

Türk Kızılayı Bursa Şubesi, geleneksel Ramazan ayı yardımlarına bu yıl da devam ediyor. Hayırseverlerin desteği ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüren Türk Kızılayı Bursa Şubesi, Muradiye Deposu'nda Ramazan ayı boyunca giysi ve gıda yardımı yapacak. Yardım kampanyasının ilk gününde depo önüne gelerek sırayla yardımlardan faydalanan fakir ve muhtaç aileler, 13 kalem gıda maddesi ile 2 buçuk kilogram kavurmanın bulunduğu erzak kolileriyle sıfır ve 2. el giysi yardımlarından faydalandı. Şube Başkanı İbrahim Dokunmazer, Ramazan ayı boyunca bin kişiye giysi yardımı yapacaklarını söyledi. 

Mahalle muhtarlarının belirlediği fakir ailelere yardımların yapıldığını kaydeden Dokunmazer, "Ramazan ayı boyunca gıda ve giysi yardımı, Muradiye erzak deposunda yapılacak. Hayırseverlerin desteğiyle yapılan yardımları düzenli olarak yapıyoruz. Türk Kızılayı'nın yardımları her zaman sürdürecek" dedi. 

Yardımlardan faydalanmak için sabahın erken saatlerinde depo önünde sıraya giren vatandaşlar, yetkililere teşekkür etti. Giysi deposunda bulunan oyuncaklardan alan 6 yaşındaki İsa Yılmaz, çok mutlu olduğunu söyledi. Erzak yardımlarından faydalanan Emin Karakaş isimli vatandaş ise hayırseverlere verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 14:10:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?