8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Türkiye bu görüntüleri aşamadı

2.5 yaşındaki Asiye, 3. kattan düşüp ağır yaralandı. Kızları için çırpınan ailenin, 1 saat boyunca aranan her hastane "Yerimiz yok" dedi. Son hastanede ise artık çok geçti....

Bundan daha acı bir ölüm yok... Bursa Orhangazi'de 3. kattaki evlerinin balkonundan düşen 2.5 yaşındaki Asiye Beyza ağır yaralandı. Ailesinin ilçe devlet hastanesine götürdüğü minik yavru Bursa'ya sevk edildi. Hastane yetkilileri, Beyza'yı kabul etmesi için tam 1 saat Bursa'daki hastanelerle görüştü.

Başka fidanlar da solmasın
Çabalar sonuç verdiğinde ve Çekirge Devlet Hastanesi'nde yer bulunduğunda Asiye Beyza yaşama olan direncini kaybetmişti. Yavrusunu böyle acı bir şekilde kaybettiği için gözyaşı döken baba Recep Özer, davacı olmayacağını söyledi. Orhangazi İlçe Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.

Asiye'ye yer yok
2.5 yaşındaki Asiye, üçüncü kattan düşerek ağır yaralandı. Yer olmadığı için saatlerce sevk edilecek hastane aranan küçük kız, hayatını kaybetti.

Bursa Orhangazi'de yaşayan Semiha-Recep Özer çiftinin 4 çocuğunun en küçüğü olan 2.5 yaşındaki Asiye Beyza, önceki gün 3'üncü kattaki evlerinin balkonuna çıkıp 1 metre yükseklikteki korkuluklara tırmandı. Bir anda dengesini kaybeden Asiye, aşağıya düştü.

İletişim kuruldu...
Ağır yaralanan küçük kız, önce Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorlar, ilk müdahaleyi yaptıkları Asiye'yi Bursa'ya sevk etti. Bu sırada hastane yöneticileri de küçük kızı Bursa'da gönderecekleri hastane aramaya başladı. Ancak iletişim kurulan hastanelerin tümü acil servislerinde yer olmadığını bildirdi.

Soruşturma açıldı
Tam 1 saat sonra Çekirge Devlet Hastanesi'nde yer bulundu. Ancak Asiye, bu yolculuğa dayanamadı ve hayatını kaybetti. "Ateş düştüğü yeri yakar" diyerek gözyaşı döken acılı baba, "Kızım öldü başka fidanlar solmasın. Onlardan şikayetçi olmayacağım. Çünkü yavrum geri dönmeyek" dedi. Bu arada, savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Takvim
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2008 Çarşamba 05:35:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?