7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Turnuvanın açılışı Başkan Şahin'den

Bursa Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 Gençlik Konseyi tarafından bu yıl 1.’si gerçekleştirilen bowling turnuvasının açılış atışını yapan Başkan Hikmet Şahin, “Gelecek gençlerindir” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 Gençlik Konseyi üyeleri, bu yıl ilk kez düzenlenen bowling turnuvasında heyecanlı anlar yaşadı. As Merkez Rainbowl Bowling Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvanın açılış atışını ise Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin yaptı.

Gençlerin çalışmalarında başarılı bulduğunu söyleyen ve gençlere dair umutları olduğunu belirterek güzel dileklerini ileten Başkan Şahin, “Bursa’nın geleceği gençlerimizin yürekleriyle, emekleriyle şekillenecektir. Gençlik konseyi de bu anlamda kentlilik bilincini kalplerinde taşıyarak, önemli çalışmalara imza atıyor. Yerel Gündem 21 çatısı altında faaliyet gösteren Gençlik Konseyi bünyesinde de farklı çalışma grupları var ve sağlıktan spora kadar her alanda hizmet veriyorlar. Gelecek gençlerindir” diye konuştu.

LABUTLARI DEVİRDİLER MORAL TOPLADILAR

Gençlik konseyi bünyesinde faaliyet gösteren 6 çalışma grubunun 45 üyesinin mücadele ettiği turnuva, gençlerin tatlı rekabetine sahne oldu. Birincilik için ter döken ve labutları devirmek için yoğun çaba harcayan gençler, aynı zamanda birlik ve beraberliğin de sevincini yaşadı. Turnuvada büyük ödül, ‘En Eğlenceli Grup’ seçilen ‘İletişim Çalışma Grubu’nun oldu.

Grup adına yarışan İpek Doyuran, İrem Yüksel, Şeyma Şahin, İnci Geyik ve Janserey Akçay, mutluluğunu dostlarıyla paylaştı. Bilim ve Teknoloji Çalışma Grubu’nun 1220 puanla ‘En Çok Sayı Yapan Grup’ olarak belinlendiği turnuvada, bireysel puanlamalarda da 375 puanla Fatih Talı ile 233 puanla Başak Saygı birinci oldular. Gençler de Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin’e kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 18:54:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?