7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Tutan ve Keskin'den Bosna'ya ziyaret!

AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Emin Tutan ve Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Bosna Sancak Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek, Boşnakların meselelerini dinledi. 

Mollaarap Mahallesi'ndeki dernek merkezinde gerçekleşen ziyarette, çevre semtlerin muhtarları da bir araya gelerek, Tutan ve Keskin'e sıkıntılarını iletti. 

Meselelere dinleyen Keskin, yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi. Yerel genel ele ele vererek Yıldırım'a birçok proje kazandırdıklarını kaydeden Keskin, "Kazandırdığımız kentsel dönüşümler, ilçemize yeni bir vizyon kazandırdı. Göreve geldiğimizde 17 mahallede plan yoktu. Ankara ile başarılı iletişimi sayesinde ilçemizde 7 tane kentsel dönüşüm projesini hayata geçirdik. Mollaarap Mahallemiz'de de sit alanı olduğu için problem vardı. Artık o meseleyi de çözdük ve yakın zamanda üst bölgede kentsel dönüşüm projesini başlatacağız. Projeleri TOKİ'ye sunduk. En kısa zamanda çalışmalar başlayacak" dedi. 

AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Emin Tutan ise partilerinin çoğunluğun sesi olduğunu ve kimsenin çeşitli söylemlerle yıkamayacağını ifade etti. Tutan, Yıldırım ilçesinin de AK Parti döneminde yıldızının parladığını kaydetti. Konuşmaların ardından AK Parti'ye yeni katılanlara rozetleri takıldı.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 13:19:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?