7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Uludağ'da yılbaşı 2 bin YTL'den başıyor

Yılbaşını Uludağ'da 3-4 günlük paketlerle geçirmenin maliyeti 2 bin YTL'den başlarken, kar kalınlığının 1 metreyi geçmesi sebebiyle rezervasyonların yüzde 90'ı bulduğu bildirildi.


Kış turizminin gözdesi Uludağ'da yılbaşı yaklaştıkça hareketlilik de artıyor. Karın geç yağması sebebiyle sezonun geç başladığı zirvede Yunanistan, Ukrayna ve Rusya'dan gelen Noel tatilcileri kayak pistlerine akın ediyor. Oteller ise yılbaşı için hazırlıklarını tamamladı. Yılbaşı heyecanını Uludağ'da yaşamak isteyenler için paket programlar hazırlayan işletmeler, rezervasyonları da kabul etmeye başladı. Ağaoğlu Oteli yetkilileri, kar yağışının geç yağması sebebiyle sezonun da geç başladığını belirterek, "Tatilciler için yılbaşında uygun fiyatlarla paketler hazırladık. Yılbaşı için gecelik fiyat kişi başı kalma süresine göre 290 YTL ile 450 YTL arasında değişiyor" dedi.


Grand Yazıcı Hotel yetkilileri ise yılbaşının yaklaşmasıyla zirvede hareketli günlerin başladığını ifade ederek, "Kurban Bayramı'nda tatilcilerin gelmesi için hazırlandık. Ancak kar yağışı geç gelince sezon da geç açıldı. Pistler kayak yapmaya çok elverişli. Vatandaşların mutlu bir yılbaşı gecesi geçirebilmesi için fiyatları uygun hale getirdik. Yılbaşı için en az 3 gece rezervasyon kabul ediyoruz. Paket fiyatları 2 kişi için 2 bin 100 YTL'den başlıyor" açıklamasını yaptı.
Monte Baia Otel'de de yılbaşı programında her şey dahil kişi başı fiyatların 3 gece 390 YTL, 4 gece 350 YTL olduğu belirtildi. Beceren Otel'de ise yılbaşında fiyatların kişi başı 520 YTL, Kervansaray Otel'de de iki kişilik odalarda kişi başı fiyatların 3 gece 720 YTL, 4 gece 540 YTL olduğu öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 11:52:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?