8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Ümit Millilere başkan dopingi

Ümit Milli Takımı oyuncularıyla kaldıkları otelde bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Bursalı sporseverlerin desteğe hazır olduğunu söyledi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Avrupa Ümitler Futbol Şampiyonası eleme grubunda Çek Cumhuriyeti ile 6 Eylül Cumartesi akşamı Bursa'da yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Ümit Milli Takımı'na sürpriz bir ziyarette bulundu. 

Teknik Direktör Hami Mandıralı ile görüşen Başkan Şahin, Bursa'nın uğurlu bir şehir olduğunu, ay-yıldızlıların bu zorlu gününde Bursalı sporseverlerin desteğiyle başarıyı yakalayacağına inandığını söyledi. Teknik Direktör Hami Mandıralı ise bu zorlu karşılaşmaya hazır olduklarını ve kazanmaktan başka bir düşüncelerinin bulunmadığını ifade etti. Grubun en kritik maçını oynayacaklarının altını çizen Başkan Şahin, "Çek Cumhuriyeti'ni yenerek Ermenistan yenilgisiyle yitirdiğimiz avantajı geri kazanmak istiyoruz. Cumartesi günü Bursalı futbolseverlerin desteğine ihtiyacımız olacak. Biz bu maça hazırız, ama tribün desteği çok önemli bir itici güç olacaktır'' dedi. 

Ay-yıldızlı ekip, Çek Cumhuriyeti maçına Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'nde günde iki antrenman yaparak hazırlanıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 21:50:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?