7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

ÜNİDAĞ'dan Rektör Cengiz'e ziyaret

Üniversiteli Dağlılar Topluluğu (ÜNİDAĞ) üyeleri, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mete Cengiz'i makamında ziyaret etti. 

Üniversiteli kimlikleriyle Bursa'nın Orhaneli, Keles, Büyükorhan, Harmancık gibi geri kalmış dağ yöresi ilçelerinin ve köylerinin gelişmesine katkı sunmayı amaçlayan ve bugüne kadar birçok ziyarete ve faaliyete imza atan Ünidağ'lı öğrenciler, UÜ yeni Rektörü Prof. Dr. Mete Cengiz'i ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Ünidağ'ın Kozalak Kültür dergisini tanıtan öğrenciler, dergide yayımlanmak üzere yeni Rektör ile bir de söyleşi gerçekleştirdi. 

Ziyaretten oldukça memnun kalan Rektör Cengiz, "Beni bir gün öğrenci arkadaşlarınızın masasında onlarla yemek yerken görebilirsiniz. Her zaman öğrencilerin yanında olacağım. Bursa'da üniversitenin henüz ulaşamadığı tek ilçe Büyükorhan'dır. Dağ yöresinin sıcaklığını ve samimiyetini Harmancık ve Orhaneli ziyaretlerinde tattım. Büyükorhan ilçemize de benim dönemimde yüksekokul açmayı planlıyoruz. Yakın zamanda oradaki yerel yöneticilerle görüşeceğiz. Bunun sözünü de sizin aracılığınızla vermiş olayım" dedi. 

Ünidağ üyeleri, Rektör Prof. Dr. Mete Cengiz'e yeni görevinde başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 11:25:08
Güncelleme :5 Eylül 2008 Cuma 11:30:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?