7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Üniversite etabına start veriliyor

Nilüfer ilçesi Çalı Beldesi'nde yeni belediye binası önündeki alana yapılan meydanın açılış törenin konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, hafif


Çalı Beldesindeki yeni belediye binası önündeki alan yapılan meydan, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Çalı Belediye Başkanı Ali Karamık, 9 yıldır gerçekleştirdikleri hizmetlerle beldenin gelişen Bursa'ya ayak uydurduğunu söyledi. Karamık, desteklerinden dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'e de teşekkür etti. Başkan Şahin de, törende yaptığı konuşmada Bursa'da her gün yeni bir değişime imza atıldığını ve Avrupa Yatırım Bankası'nın hafif raylı sistemi üniversiteye götürecek C etabının ihalesini uygun bulduğunun da müjdesini verdi. Başkan Şahin, C etabının inşaatına temmuz ayı sonunda başlanacağını bildirdi.


Konuşmalardan sonra Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin de 2 bin 500 ton sıcak asfaltla girişlerini güzelleştirdiği Çalı'nın 7 bin metrekarelik meydanın açılış kurdelesini Başkan Şahin'in yanı sıra Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Çalı Belediye Başkanı Ali Karamık, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, işadamları Faik Çelik ve Remzi Topuk kesti. Başkan Karamık, beldelerine meslek lisesi yaptıracak olan işadamı Faik Çelik ile bölgenin gelişmesine katkıda bulunan Çalı Sanayi Bölgesi İşadamları Derneği (ÇASİAD) Başkanı Remzi Topuk'a çini vazo hediye etti.

..
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2008 Pazar 18:17:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?