8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

UÜ’de kayıtlar başlıyor

Uludağ Üniversitesi’ni kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri 1 Eylül 2008 Pazartesi günü başlıyor. 

8 Eylül’e kadar sürecek kayıtlarda, bu yıl Uludağ Üniversitesi’ni kazanan 10 bin 910 öğrencinin kaydı yapılacak. Üniversite’nin Görükle Yerleşkesi’nde bulunan fakülte ve yüksekokullarda kayıtlar, öğrencilere kayıt kılavuzlarında belirtilen gün ve saatlerde yapılırken, ilçelerde ve diğer yerleşkelerde bulunan fakülte ve yüksekokulların kayıtları da okulun bulunduğu yerde gerçekleştirilecek. Öğrenciler hangi gün ve saatte kayıt yaptırabileceklerini, adreslerine gönderilen kayıt dosyasında bulabilecekleri gibi, www.uludag.edu.tr adresinden de gerekli bilgiyi alabilecek. Uludağ Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı Şükran Yılmaz, kayıtlarda görev alacak personeli bilgilendirmek amacıyla düzenlediği toplantıda, 22 masada gerçekleştirilecek kayıtlarda aksama olmaması için gerekli tedbiri aldıklarını, hiçbir öğrenciyi mağdur durumda bırakmayacaklarını söyledi. Merkezi kayıt sisteminde, belgeleri eksiksiz gelen bir öğrencinin kaydının en fazla 4 dakikada tamamlanabildiğini belirten Yılmaz, bu yüzden hiç kimsenin kayıt yaptıramama gibi bir endişe içinde olmaması gerektiğini vurguladı. 

UÜ Güzel Sanatlar Fakültesi’nin kayıtları Mudanya Şükrü Çavuş Mahallesi Su Deposu Caddesi’ndeki okul binasında 11-12 Eylül tarihlerinde mesai saatlerinde, İlahiyat Fakültesi 1-8 Eylül’de Fethiye Yerleşkesi’nde, Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği 4-5 Eylül, Resim-İş öğretmenliği 5-9 Eylül, Resim-İş ikinci öğretim 10-12 Eylül, Beden Eğitimi Bölümü 8-10 Eylül tarihlerinde Görükle Yerleşkesindeki eğitim binalarında; UÜ Devlet Konservatuvarı da 3-10 Eylül tarihlerinde 152 Evler Yerleşkesinde mesai saatlerinde yapılacak. 

YALOVA ÜNİVERSİTESİ 

Daha önce Uludağ Üniversitesi’ne bağlı olan Yalova İİBF ile Yalova Meslek Yüksekokulu’nu kazanan öğrenciler ise, Yalova Üniversitesi kurulmuş olmasına rağmen bu yıl Uludağ Üniversitesi öğrenci kimliğini taşıyacaklar. Öğrencilerin kayıtları, Uludağ Üniversitesi’nin koordinasyonunda 1-8 Eylül tarihleri arasında Yalova Bağlarbaşı Mahallesi Safran Yolu’ndaki yerleşkede yapılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2008 Perşembe 17:19:33
Güncelleme :28 Ağustos 2008 Perşembe 17:22:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?