8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Uyuşturucu satılan eve polis baskını

Bursa'da, polisin uyuşturucu satışı yapılan bir eve gerçekleştirdiği Şimşek-16 adı verilen operasyonda biri bayan 3 kişi gözaltına alındı. 

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Bursa merkez Yıldırım ilçesi Anadolu Mahallesi Güneş Sokağında bir evde uyuşturucu satışı yapıldığını belirleyen polis takibe başladı. İki aylık planlı araştırma sonucunda evden uyuşturucu satın alan 20 kişi yakalanarak haklarında işlem yapıldı. Operasyonu derinleştiren ekipler, satış yapan kişilerle alakalı Şimşek-16 kod adlı operasyonu başlattı. Eve yapılan şok baskında 3'er gramlık 40 paket olmak üzere 120 gram ve 16 adet extacy hap ele geçirildi. 

Şüphelilerden Ahmet E. (26) ile yengesi Sevil E. (31) gözaltına alınırken, bir kişi de aracına binerek kaçmak istedi. Polisin takibi sonucu yakalanan Gökhan E.'nin otomobilinden de 165 gram esrar ile 2 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 

Pek çok uyuşturucu ticareti suçundan sabıkası bulunan zanlılar, "iştirak halinde uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edildi. Zanlıların 3'ü de tutuklandı. Şüphelilerden Ahmet A.'nın ağabeyinin adam öldürmek suçundan cezaevinde olduğu öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 13:10:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?