7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

'Uzi' operasyonu: 3 gözaltı

Bursa'da gerçekleştirilen operasyon kapsamında biri uzi marka olmak üzere 2 silah ele geçirilirken, gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi. 

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bir kişinin elindeki uzi marka silaha müşteri aradığı bilgisine ulaşan polis, harekete geçti. 

Demircilik yapan şüpheli Cenan C.'yi (35) takibe alan ekipler, İzmir yolu üzerindeki bir restoranda akşam yemeği için mola veren şahıs için operasyon başlattı. İftara 15 dakika kala yapılan baskında; Cenan C. yanında taşıdığı bond çantasına gizlediği biri uzi marka olmak üzere 2 tabancayla yakalandı. 

İnşaatlarda demircilik yapan Cenan C.'nin polise ilginç bir ifade verdiği, silahı demir fiyatlarının aşırı artması üzerine satmayı düşündüğünü söylediği öğrenildi. 

Soruşturmayı derinleştiren polis, şüphelinin silahları temin ettiği İnegöl ilçesindeki Ferdi Ş. (21) ve Tunca V.'yi (26) de gözaltına aldı. 

Ele geçirilen uzi, balistik incelemeye gönderilirken, 3 zanlı da "ruhsatsız silah ticareti" suçundan adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 21:47:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?