7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Vahşi cinayete 3 gözaltı

Bursa'da 35 yerinden bıçaklanarak boğazı kesilen kadının kimliği, yapılan çalışma sonucu belirlendi. Olayla ilgisi olduğu tahmin edilen 3 kişi ise gözaltına alındı. Bursa'da geçtiğimiz günlerde işlenen tüyler ürperten cinayette gelişme yaşandı.

Nilüfer ilçesindeki Misi köyü arkası Çamlıca Mahallesi'ndeki ormanlık alanda 35 yerinden bıçaklandıktan sonra boğazı kesilmiş şekilde bulunan cesedin, 41 yaşındaki Türkan Korkmaz'a ait olduğu tespit edildi. Korkmaz'ın 4 çocuk annesi olduğu öğrenildi. Olayla ilgisi olduğu tahmin edilen ve isimleri öğrenilemeyen 3 kişi ise emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis cinayetin gasp amaçlı olabileceği ihtimali üzerinde dururken, emniyetteki ifadeleri süren zanlıların yarın adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde, alkol alan 3 kişinin ihbarı üzerine Misi köyü arkası Çamlıca Mahallesi'ndeki ormanlık alanda 35 yerinden bıçaklanarak boğazı kesilmiş bir kadın cesedi bulunmuştu. Polis ekiplerinin yaptığı araştırmada, eşyaları ormanlık alana dağıtılmış olan kadının genital bölgelerinde de çok sayıda darbeye rastlanmıştı.

Polis ekipleri, kimlik tespiti için cesedin kesik başının üstündeki kanları ve yaraları temizleyerek vesikalık fotoğrafını çekmiş, çekilen fotoğrafın üzerinde oynandıktan sonra basın mensuplarına da dağıtılacağı bildirilmişti.

iha
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2008 Pazartesi 22:44:27
Güncelleme :8 Aralık 2008 Pazartesi 22:49:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?