8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Vali Harput, karne dağıttı

Bursa Valisi Şahabettin Harput, NOSAB İlköğretim Okulu'nda karne dağıttı. 

Öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Harput, tatillerini iyi değerlendirmeleri hususunda tavsiyelerde bulundu. 

Bursa'da binlerce öğrenci öğrenci bugün karnelerini alarak 3 aylık yaz tatiline çıkmanın sevincini yaşıyor. Bursa Valisi Şahabettin Harput da NOSAB İlköğretim Okulunu ziyaret ederek, öğrencilerin heyecanına ortak oldu. 1-E sınıfındaki minik öğrencilerin karnelerini dağıtan Vali Harput öğrencilerle yakından ilgilenerek, tatili iyi değerlendirmeleri hususunda öğütler verdi. Minik öğrenci Emine Serna Yavuz'un konuşmalarından çok etkilenen Vali Harput, öğrencilere çevreyi korumaları ve trafik kurallarına uymalarını istedi. 

Çocukların yaz tatilini iyi değerlendirip bol bol dinlenmeleri gerektiğini ifade eden Harput, "Uzun bir maraton sonunda çocuklarımız tatili hakketti. Tatilde iyi dinlenip yeni eğitim öğretim yılında başarı elde etmek için tekrar maratona başlayacaklar. Tabi tatilde eğitimden iyice kopmamaları için ara ara kitap okumaları gerekiyor. Ailelerde bu konuda çocuklarına gereken ilgiyi göstermeleri gerekir" dedi. 

Notları kötü olan öğrencilere ailelerinin sert tavır göstermemelerini belirten Harput, yapıcı konuşmalarla çocuklarını başarıya motive etmeleri gerektiğini sözlerine ekledi. 

İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar da çocuklara bol bol dinlenip kitap okumalarını istedi. 

Vali Harput ziyaret sırasında Konya'da yapılan İşitme Engelliler Türkiye Basketbol Şampiyonası'nda şampiyon olan Duyum İşitme Engelliler İlköğretim Okulu basketbol takımı sporcularını da tebrik ederek birer altın ile ödüllendirdi.

.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 14:41:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?