7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Vali Harput il müdürleriyle buluştu

Bursa Valisi Şahabettin Harput, il müdürleriyle yaptığı toplantıda çözüm bekleyen meselelerin en kısa sürede çözülmesini istedi. 

Vali Şahabettin Harput, yatırımcı Bölge ve İl müdürleriyle Çarşamba Merkez Valilik binasında toplantı yaptı. Bölge ve İl müdürlerinin eksiksiz katıldığı toplantıda, yapılan, yapılacak olan ve devam eden tüm yatırımlar ile kurumların aksayan yönleri tek tek ele alındı. Vali Harput, "Bugüne kadar yapılan tüm çalışmalar için teşekkür ederim. Bu toplantılar özellikle yatırımlar konusunda kurumlar arası çıkan problemlerin en kısa zamanda çözümü ve neticelendirilmesi için çok yararlı oluyor. Hiçbir problem çözümsüz değildir. Önemli olan bulunduğumuz görevdeki tüm arkadaşların gece gündüz bu problemi nasıl çözerim de bu işi sonuçlandırırım düşüncesinde olmasıdır. Özellikle sizlerden isteğim, vatandaşın ihtiyacının büyük ölçüde giderileceği, önemli bir yaraya neşter vuracak yatırım, hizmet ve görevlerin en kısa şekilde halledilmesidir. Kurum müdürleri olarak daha fazla bir araya gelip ortak yapılan çalışmalarda sanki tek kurummuş gibi hareket etmeniz gerekiyor. Bu toplantılara da devam ederek bu türlü sıkıntıları paylaşıp çözüme gitmeyi planlıyor ve kurumlarınızı ilgilendiren konularda söz almanızı istiyorum" dedi. 

Tek tek tüm kurum müdürlerini dinleyen Vali Şahabettin Harput, özellikle iki kurumun arasındaki işlemleri o anda çözüme kavuşturmak için karşılıklı müdürlerin görüşmesini sağlayarak problemleri çözüme kavuşturdu. Harput, Sağlık, SGK, Sosyal Hizmetler, Milli Eğitim ve Gençlik Spor İl müdürlüklerini ilgilendiren bazı konularda da işin bakanlık nezdinde çözülecek sorunlarını da bizzat takip edip, ilgili yerler ile görüşmelerde bulunacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2008 Cumartesi 14:34:56
Güncelleme :9 Ağustos 2008 Cumartesi 14:41:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?