7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Validen acil servis denetimi

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Çekirge Devlet Hastanesi acil servisinde ani denetim yaparak, hasta ve yakınlarının acilde uzun süreli bekletilmemesini istedi. 

Vali Harput dün gece korumasıyla acil servise geldi. Hastanede bulunan hasta ve yakınlarının dertlerini dinleyen Harput sırada bekleyen vatandaşlara niçin sırada beklediklerini sorarak bilgi aldı. Acil serviste yatan hastaları da ziyaret eden Vali Harput, hastalara dertlerini ve sıkıntılarını sordu. Yeşil kart konusunda sıkıntısı olduğunu belirten bir hastaya gerekli yardımın yapılacağını söyleyen Harput hastaların tek tek dertlerini dinledi. 

Hastane ziyaretine sonradan katılan Hastane Başhekimi Mustafa Tümay'dan hastane sorunları ve hastalar ile ilgili bilgi alan Harput, hastaların ve hasta yakınlarının uzun süreli sırada bekletilmemesini, hastaların temiz ve iyi bir ortamda bakımlarının yapılması ve hastalara uygun bir dille hitap edilmesi gerektiğini söyledi. Vali Harput, hastalara ve hasta yakınlarına acil şifalar dileyerek hastaneden ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2008 Cuma 17:17:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?