7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Validen atanan kaymakamlara ziyaret

Bursa Valisi Şahabettin Harput, son çıkan atama kararnamesiyle Bursa merkez ve ilçelere atanan kaymakamları ziyaret etti. 

İlk olarak Yıldırım Kaymakamı Turhan Ayvaz'ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dileyen Vali Harput, Yıldırım ilçesi hakkında bilgiler alarak daha önceki sorunlarla ilgili konuları görüştü. Harput, özellikle yeni taşınılan Yıldırım Kaymakamlığı binasında yapılacak değişiklikler ve tadilatlarla ilgili neler yapılması gerektiği hususunda fikir alışverişinde bulundu. 

Ardından Osmangazi Kaymakamı Osman Taştan'ı ziyaret eden Vali Harput, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, Osmangazi ilçesiyle ilgili Kaymakam Taştan'dan bilgi aldı. Vali Harput ziyaretlerle ilgili yaptığı konuşmada, "İlimizde görev yapan kaymakam arkadaşlardan aşağı yukarı yarısı değişti. İlimizden özellikle merkez ilçelerimizden Osmangazi ve Yıldırım, taşrada Yenişehir, İznik, Harmancık ve merkezden de Vali Yardımcısı arkadaşlarımız değişti ve yerlerine de yeni arkadaşlarımız atandı. Yeni atanan Osmangazi ve Yıldırım Kaymakamlarını yerlerinde ziyaret ettik. İlçeleriyle ilgili kendilerinden bilgi aldık. İhtiyaçlarını, sıkıntılarını kendilerinden dinleyip, gelecekte arkadaşlarımızın daha başarılı, verimli hizmet yapmaları için neler yapılabilir konusunda görüşüyoruz. Hedefimiz, Bursa'ya ve burada yaşayan vatandaşlarımıza daha etkili, daha verimli, daha süratli ve daha kaliteli görev nasıl yaparız? Ulaşamadığımız hangi sorunlar var? Onlara nasıl ulaşırız? Bunun için kafa yoruyor, bunun için uğraş veriyoruz. Daha güzel bir Bursa ortak hedefimiz olacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 11:41:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?