8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Vatandaş Cingil'den cevap bekliyor

Yenişehir Belediyesi tarafından TOKİ'ye yaptırılan evlerin son durumu hakkında aylardır haber alamayan ev sahipleri, Başkan Bülent Hamdi Cingil'den bir açıklama yapmasını istediler. 

Evsiz birçok vatandaşın ümidi olan TOKİ evlerinden kura çekiminden beri bir haber alamadıklarını söyleyen vatandaşlar, "Başkanımız sayesinde yıllardır ev sahibi olma rüyamız gerçeğe dönüştü. Fakat en son yapılan kura çekimin ardından gerek belediyeden, yetkililerden ve basından bizleri aydınlatacak cinste bir haber alamadık" diye serzenişte bulundular. 

Vatandaşlar, 24 derslik bir ilköğretim okulu, cami, alışveriş merkezi, otopark ve yeşil alanların da yer alacağını 84 metrekarelik dairelerden 240 adet, 94 metrekareliklerden 100 adet, 112 metrekareliklerden 220 adet, 122 metrekareliklerden ise 180 adet inşa edilecek olan dev inşaattan en kısa sürede haber almak istediklerini söylediler. 

Yenişehirli Vatandaşlar ayrıca, yetkililerden son durum hakkında ve ne zaman ödeme yapılacağı açıklama beklerken, 1. etaba yazılamayan vatandaşlar ise, Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil'den bu konuyla ilgili olarakta kendilerinin bilgilendirilmesini ifade ettiler. 

Vatandaşlar son olarak "Rüyalarımız gerçekleşecek, bu işte emeği geçen herkesten Allah razı olsun, en kısa zaman içinde evlerimize geçmek için sabırsızlanıyoruz" dediler.

Tayfun Sırman / Yenişehir KENTHABER
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 11:58:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?