8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Voleybol maçında dostluk kazandı

Bursa AK Parti İl Gençlik Kolları ile Saadet Partisi İl Gençlik Kolları arasında oynanan voleybol maçında dostluk kazandı.


AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kılıç, kendilerine gelen dostluk maçı teklifi karşısında son derece mutlu olduklarını belirterek " Saadet Partili arkadaşlarıma nazik tekliflerinden ve sportmence mücadelelerinden ötürü teşekkür etmek istiyorum.

Oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen maçı kazandıkları içinde tebrik ediyorum. Rekabetimiz sadece siyaset içerisindedir. Siyaset dışında tüm partilerdeki arkadaşlarımıza karşı herhangi kötü bir düşüncemiz asla olamaz. İleride başka siyasi partilerin il gençlik kolları üyeleriyle de spor müsabakaları yapmayı çok isteriz" dedi.


Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Mollasalih de, aralarında siyasi alanda tatlı bir rekabetin bulunduğunu, rekabetinde Türkiye'nin kazancına olduğunu vurgulayarak, AK Parti İl Gençlik Kolları ile birlikte başka değişik sosyal ve sportif birliktelikler de yapmak istediklerini söyledi.

AK Parti ve Saadet Partisi il gençlik kollarının voleybol maçında ilk setini 25-23 skorla AK Parti'nin kazanmasının ardından 2'inci ve 3'üncü seti 25-21 ve 25-22'lik skorlarla Saadet Partisi aldı. Setlerde 2-1 geriye düşen AK Parti maçı 25-19'luk skorla 2-2'ye taşıyarak maçı uzatmaya götürdü. Uzatma setinde rakibini 25-21 mağlup eden Saadet Partili gençler maçı kazandı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2008 Cumartesi 17:59:10
Güncelleme :16 Ağustos 2008 Cumartesi 18:03:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?