7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Volkan Konak'la coştular

İşadamı Ali Ağaoğlu, dünyanın dört bir tarafındaki ailesine mensup 700 akrabasını, Uludağ'daki otelinde misafir etti. 3 gün boyunca yılın ilk karı ile beyazlara bürünen Uludağ'da farklı bir atmosferde bir araya gelen akrabalar, hasret giderdi.

Cumartesi akşamı başlayan kar yağışı ile birlikte Uludağ beyazlara bürünürken, geceyi Volkan Konak'ın söylediği türküler ve şarkılar ısıttı. Ünlü sanatçı böyle bir sevgi yumağının oluştuğu ortamda 3 yıldır sahne aldığını belirterek, "Böyle güzel bir aile birlikteliği herkese nasip olmaz. Bu 12 yıldır süren gelenek daha nice uzun yıllar devam eder. Ben de artık bu ailenin bir parçasıyım. Böyle sımsıcak bir ortamda olmaktan müthiş keyif alıyorum" dedi.

Volkan Konak'ı, Ağaoğlu ailesinin 3 yaşından 73 yaşına kadar geniş bir yaş grubu izledi. Küçük çocuklar, Volkan Konak'ın önünde yerde bir grup oluştururken, sık sık şarkılara vokal yaptı. Çocuklarla özel olarak ilgilenen Konak, kendine has doğaçlama parçaları ile de seyircilerin gönlünde taht kurdu.

Gecenin ortasında davetin sahibi Ali ve Hüseyin Ağaoğlu, annelerini de yanlarına alarak bir 12. yıl pastası kesti. '12. Ağaoğlu Geleneksel Buluşması'na hoş geldiniz' yazılı pastayı kesen anne ve oğulları, bu pastayı herkesin adına kestiklerini söyledi.

Ali Ağoğlu, 'Mensubu olmaktan şeref duyduğum Ağaoğlu ailesi' diye başladığı sözlerinde, "Bu yıl 12.'sini kutluyoruz. Ailenin ne olduğunu herkese gösterdiniz. 2-3 gün burada aynı havayı teneffüs ettik. Herkes çok yoğun bir iş temposunda, ama böyle bir toplantıya koşarak geldiniz. Böyle bir ailenin mensubu olmaktan, çocuğu olmaktan gurur duyuyorum. Benim en büyük varlığım sizsiniz. Onun için size çok selam ve saygılarımı sunuyorum. Büyüklerimin ellerinden öpüyorum. Küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. Şu küçüklere bakıyorum. Maşallah ailemiz çalışkan. Çok genç nüfusumuz var. Önemli olan bu çocukları çok iyi yetiştirmek. Çağdaş, cumhuriyet ilkelerine bağlı, vatanına milletine hayırlı bir evlat yetiştirmek. Onlar için her türlü fedakarlığı yapacağız" diye konuştu.

Volkan Konak yeni albümünde yer alacak bazı parçalarını da seslendirdiği gecede, zaman zaman nostaljik parçalara Ağaoğlu ailesinin fertleri de iştirak etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ağaoğlu ailesi hep birlikte horon teperek geleneksel kapanışlarını yaptı.

iha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2008 Pazar 14:50:48
Güncelleme :23 Kasım 2008 Pazar 15:01:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?