7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Yasak aşk cinneti

Bursa'da, mesai saatinde evine gelip, eşiyle sevgilisini yatak odasında yakalayan 4 çocuk babası, dehşet saçtı. 2 çocuğunun evde olduğu sırada eşini ve sevgilisini bıçaklayarak öldüren şahıs, polise teslim oldu. 

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Çiftehavuzlar Enver Sokak'ta dün gece meydana gelen olayda, belediyeye taşeron iş yapan temizlik firmasında çalışan 39 yaşındaki M.O., eşinin durumundan şüphelendiği için mesai saatinde evine geldi. Yatak odasında eşi Nazlı O.'yu (29) Recep F. (36) isimli şahısla çıplak halde bulan M.O dehşet saçtı. Mutfaktan aldığı bıçakla eşi ve sevgilisini öldüren temizlik işçisi, sabah saatlerinde Emniyet Müdürlüğü'nde çalışan polis memuru amcası M.K.'yi telefonla arayarak olayı anlattı. Polis memurunun ihbarıyla olay yerine gelen ekiplere kapıyı 10 yaşındaki B.O ve 7 yaşındaki kardeşi T.O açtı. Çocuklar, polise evde kavga çıktığını söyledi. Güvenlik güçleri, M.O'nun çocuklarının cesedi görmemesi için kapıyı kilitlemesi nedeniyle camı kırarak yatak odasına girdi. Polis ekipleri, içeriye girdiğinde genç kadın ile sevgilisinin cansız bedenini buldu. 

İsmetiye köyündeki kayınpederinin evine giden zanlı M.O, olayı anlatarak, "Kızını sevgilisiyle yakalayıp öldürdüm" dedi. Polis ekipleri, İsmetiye köyüne giderek teslim olan zanlı M.O.'yu gözaltına aldı. Polis ekipleri, olayın küçük tanıkları Büşra ve Tuğçe'yi korumaya alıp, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürdü. Katil zanlısı M.O. ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. M.O.'nun 4 çocuğunun olduğu, 2 çocuğunun ise köyde bulunduğu öğrenildi. 

Komşuları, Nazlı O. ile Recep F. arasındaki ilişkiden bir süredir haberdar olduklarını söyleyip, "Durumu eşine anlattık" dedi. Cumhuriyet Savcısı olayla ilgili soruşturma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2008 Cuma 11:48:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
postacı bekir IP: 88.245.217.xxx Tarih : 3.06.2008 17:40:51

insanlarımız gün geçtikçe değer ve inançlarından uzaklaşıyorlar.4 çocuk annesinin bu şekilde bir olay sonucu öldürülmesi bir türk insanı olarak beni derinden etkiledi