7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Yasak aşka gasp kılıfı!

Bursa'da dün gece evine giren maskeli ve biber gazlı kişiler tarafından darp edildiğini öne süren 6 aylık hamile kadının yalan söylediği ortaya çıktı.

2 çocuk annesini 1,5 yıl önce duygusal olarak yakınlaştığı ve kendisini hamile bırakan ilkokul arkadaşının, "Çocuğu aldır" baskısıyla darp ettiği belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde merkez Yıldırım ilçesi Teferrüç Mahallesi'nde oturan 2 çocuk annesi 6 aylık hamile A.Y. (31), evine giren 2 kar maskeli kişinin kendisini darp ettiğini önü sürmüştü. 2 çocuğunun gözü önünde darp edilen A.Y. şoka girmiş, polis ekipleri de geniş çaplı araştırma başlatmıştı. Zübeydehanım Doğumevi'ne kaldırılan A.Y., Gasp Bürosu ekiplerinin çapraz soruşturması sonucu gerçeği samimi şekilde anlattı.

Çocukken aynı mahallede büyüdüğü 29 yaşındaki H.P. isimli şahısla 1-1,5 yıl önce yolda karşılaştıklarını ve bu süre içinde duygusal ve cinsel olarak birliktelik yaşadıklarını anlatan A.Y., "Bu ilişki sonrası hamile kaldım. Hamile kalınca da şüpheli, "Çocuğu aldıracaksın" diyerek baskı yaptı. Bunu reddettim. H.P. dün gece evime geldi. Tartıştık. Bağırınca kaçarak uzaklaştı. Evden ve benden bir şey almadı. H.P.'den şikayetçi ve davacı değilim" dedi. Polisin ifadesine başvurduğu H.P. ise suçlamaları kabul etmediğini söyledi. Polis tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan H.P.'nin bugün bir kez daha adliyeye giderek savcıya ifade vereceği öğrenildi.

Öte yandan, dün akşamki olayın ardından genç kadının olaya tanık olan 8 yaşındaki oğlu Kağan ve 5 yaşındaki kızı Betül de gözyaşlarına boğulmuştu

İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 15:36:26
Güncelleme :16 Aralık 2008 Salı 15:41:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?