8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Yaşlı kadın minibüsten düştü

Bursa'da minibüsten inerken dengesini kaybedip düşerek yaralanan yaşlı kadın, eve gitmek için diretince beyin ve iç kanaması ihtimaline karşı görevliler ve vatandaşlar tarafından zorla ambulansa bindirilerek hastaneye götürüldü. 

Edinilen bilgiye göre yaşlı bir kadın, Demiryolu Caddesi üzerinde minibüsten inerken dengesini kaybederek yere düştü. Çevredeki vatandaşlar, yaşlı kadının bir süre yerden kalkamaması üzerine durumu polis ve 112 ambulansına bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, şok geçiren kadını sakinleştirmeye çalıştı. 

Ambulansa bindirerek ilk müdahaleyi yapmak isteyen ekipler, yaşlı kadını uzun süre ikna edemedi. Bir şeyinin olmadığını söyleyerek ekiplerin elinden kurtulmaya çalışan yaşlı kadının ambulansa binmesi için vatandaşlar da dil döktü. Olduğu yerde muayene olmayı kabul eden kadına müdahale eden sağlık görevlileri, "Senden para almayacağız teyzeciğim. Ambulansla evine de götüreceğiz" dedi. Bir ara görevlilerin elinden kurtularak kaçmak isteyen yaşlı kadını polis ekipleri yakaladı. Ev telefonunu da hatırlamayan kadın, ambulansa binmesi için ikna edilemeyince vatandaşlar ve görevliler tarafından yaka paça ambulansa bindirilerek hastaneye kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 16:08:19
Güncelleme :29 Ağustos 2008 Cuma 16:12:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
akın saruhan IP: 88.236.50.xxx Tarih : 1.09.2008 02:21:30

allahın izniylen bursadaki münübüsler kalkacak adamlar kasap mubarek 1.5 için değermi birazdaha dikkat