7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Yavru timsahların büyük başarısı

İspanya'nın Barcelona kentinde düzenlenen 'All2gether' turnuvasında 3. olan Bursaspor U-15 Takımı, Bursaspor yönetimi ve hocalarından tam not aldı. 

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda turnuvada 3. olan takım basın mensuplarına tanıtıldı. Tanıtım toplantısına Bursaspor 2. Başkanı Osman Çelik, Bursaspor Kulüp Müdürü Osman Nuri Biçer, Altyapı Koordinatörü Faruk Korkmaz ve U-15 Takımı Antrenörü Yılmaz Burul katıldı. 

Bursaspor'un alt yapısının gün geçtikçe başarılı işlere imza attığını ifade eden Bursaspor 2. Başkanı Osman Çelik, "8 maç yaptık, 7 galibiyet 1 yenilgi aldık. 28 gol atıp 4 gol yedik. Turnuvadaki tüm takımlar bizim final oynamamızı bekliyordu. Ama Yunanistan takımı karşısında sürpriz bir yenilgi aldık ve turnuvada 3. olduk. Birinci olmak önemli ama böyle bir turnuvaya katılmak daha da önemli. Bu turnuvada çok şeyler kazandık. Her yıl yapılıyor biz de her yıl bu turnuvaya katılmalıyız. Hatta Türkiye'den 2-3 takım katılmalı. Turnuvayı düzenleyen firma ile görüştüm. Tüm imkanlarımızı seferber ederiz bu turnuvayı Bursa'da da yapalım dedim. Bana organizasyon kararını 1-1,5 yıl önceden verdiklerini en kısa zamanda Bursa'ya gelip araştırma yapacaklarını söyledi. 64 takım turnuvada mücadele etti. Artık alt yapıların A takıma daha çok oyuncu vermesi için çalışıyoruz. İspanya'da bu takım çok başarılı bir oyun sergileyerek 3. oldu. Gençlerimiz daha iyi olacaklar. Biz artık oyuncularımızı diğer takımlara satmayacağız. Kiralayıp iyice yetiştikten sonra kendimize alıp Bursaspor'a faydalı olması için mücadele vereceğiz" dedi. 

Bursaspor'un kurumsallaşma yolunda başarılı işler yapmaya başladığını ifade eden Kulüp Müdürü Osman Nuri Biçer, "Final maçında Türkiye seslerini duyunca gözlerim doldu. Herkes bizim final oynamamızı bekliyordu" diye konuştu. 

Daha sonra takım oyuncuları ve yöneticiler basın mensuplarına kupa ile poz verdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2008 Perşembe 19:37:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?