7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Yavuz Uğurdağ İnegöl'e başkan adayı

AK Parti'den İnegöl Belediye Başkanlığı için aday adaylığını Kurban Bayramı öncesinde açıklayan Yavuz Uğurdağ, bugün dilekçesini Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli'ye teslim etti.

AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatının kurucu üyelerinden olan, yönetim kurulu üyeliği ve ikinci başkanlık gibi görevlerde bulunan Yavuz Uğurdağ, yaklaşık 150 kişilik bir grup ile parti teşkilatına giderek, aday adaylığı için başvuru dilekçesini İlçe Başkanı Bülent Temelli'ye teslim etti.

Temelli, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak mahalli seçimler için aday adaylığı sürecinin 10 Kasım 2008 tarihinde başladığını ve 19 Aralık 2008 tarihinde sona ereceğini bildirerek, "Süreç bugünden itibaren hız kazandı. Vatandaşın karşısına çıkıp plan ve projelerimizi sunarak, geçmiş dönemi referans göstererek, güçlü ve iyi bir ekip ile oy isteyeceğiz. Bu bir hizmet yarışıdır. İnegöl'e hizmet etmek istiyorum diyen herkes aday adayı olabilir" dedi.

Uğurdağ ise, "Seçim sathı mailine girdik. Bayram öncesinde aday adaylığımı açıklamıştım ve bugün de yeniden ilan ediyorum. Bu kararı almamda, teşkilatımın ve ilçe halkının büyük teveccühü etkili olmuştur. Bu yönde gelen taleplere kayıtsız kalamazdık. Başbakanımız Kızılcahamam kampında, 'teşkilat mensuplarımız kendilerine güvensinler ve aday adayı olsunlar' demişti. Bu istekten güç aldım. İnegöl'e hizmet için gerekli bilgi, birikim ve tecrübeye sahibim. Hep birlikte İnegöl'e hizmet etmek şiarımız olacaktır. İnegöl hep beraber AK Parti diyecektir. Bu bir hizmet yarışıdır, başka emeli yoktur. AK Parti bir çok seçim süreci, aday adaylığı süreci yaşadı ve hepsinden daha da güçlenerek çıktı. İnegöl'ümüze en iyi hizmeti vermek için yarışa çıkıyoruz. Mevlana'nın dediği gibi 'Hüner odur ki bir şehrin kalbini kazanmaktır.' Bu şehrin kalbini kazandık, bu şehrin gönlüne girdik. Kazandığımız bu gönüle zeval getirmeyeceğiz. Her şey AK Parti'nin için, her şey İnegöl için" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2008 Cuma 18:35:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?