7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Yayanın ölüm anı kameralara yansıdı

Bursa'da yolun karşısına geçmek isterken bir aracın altında kalarak hayatını kaybeden yayanın ölüm anı, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. 

Başka bir araçtın altında kalmaktan son anda kurtulan ve bir başka sürücünün selektör yapmasına da aldırış etmeyen yayanın ölümü kaçınılmaz oldu. Çarpmanın etkisiyle metrelerce yükseğe fırlayan yaya, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, önceki gece İzmir yolunda yolun karşısına geçmek isteyen 31 yaşındaki B.A, M.K.(35) idaresindeki 10 HF 977 plakalı otomobilin altında kaldı. Ağır yaralanan B.A'dan geriye güvenlik kamerasına bıraktığı görüntüleri kaldı. 

Yolun karşısına geçmek isterken, önce bir minibüsün altında kalmaktan son anda kurtulan ve kaldırımda bir süre bekleyen B.A, daha sonra tekrar ayağa kalktı. 

Kendisine yapılan selektörlere aldırış etmeden yolun yarısına kadar gelen B.A, yola devam edince kaza kaçınılmaz oldu. Çarpmanın etkisiyle metrelerce yükseğe fırlayan B.A, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazaya tanıklık eden bir işyerinin çalışanları ise gördükleri manzara karşısında büyük şok yaşadılar.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 19:00:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?