8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Yeni şantiye üssü hizmete açıldı

İnegöl Belediyesi tarafından Mesudiye Mahallesi'ndeki 70 bin metrekare alan üzerinde yaptırılan 8 adet atölye, bir idari bina ile birim binasından oluşan şantiye üssü hizmete açıldı. 

Hizmete açılan toplam 7 bin 500 metrekare kapalı alana sahip yapılar ile birlikte şantiye üssünün kapalı alanları 10 bin metrekareye çıktı. İhaleyi üstlenen Kaynakçılar Ltd. Şti. ve Sabri Ürpermez ortaklığı tarafından yaptırılan üssün İnegöl Belediyesi'ne 1 milyon 850 bin YTL'ye mal olduğu bildirildi. Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Belediye çalışmalarının en güzeli, kaliteli ve hızlı bir şekilde vatandaşın ayağına hizmeti götürmektir. Vatandaş memnuniyetini ilk ve öncelikli olarak gören belediyeler, halkla bütünleşmiş belediyelerdir" dedi. 

Aktaş, "Geliştirdiğimiz ufuk açıcı projeler, İnegöl'ü 40-50 öteye taşıyacaktır. Cazibe merkezi projesini hayata geçirmek için burada bulunan perşembe pazarını başka bir yere taşımamız gerekiyordu. Birbirini tetikleyen projeler önce modern kapalı pazar yeri fikrini, ardından da şantiye binalarının şehir dışına taşınması fikrinin oluşmasını sağladı. Eski Fen İşleri şantiyemizin yerinde şimdi modern kapalı semt pazarımız, açılacağı o görkemli gün için şekilleniyor. Modern kapalı semt pazarımızın açılışını, önümüzdeki Nisan ayı içerisinde yapacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2008 Pazartesi 13:44:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?